בניית אתרים רספונסיביים

לחווית גלישה אופטימלית בכל פלטפורמה אפשרית

רבים נוהגים לחשוב (בטעות) שכל אחד יכול לבנות אתר אינטרנט. הבן של השכנה מבין במחשבים? הגיס פתח לעצמו בלוג? "מעולה! הם ייבנו לי אתר אינטרנט". אז זהו, שבניית אתרי אינטרנט היא עסק מורכב שדורש הבנה וידע ולא כל אחד יכול לעשות את זה. כדי שאתר יתאים לכל סוגי המסכים (טאבלט, נייד, וכו´) עליו להיות אתר רספונסיבי. הרי לא הייתם רוצים שלקוח יגלוש לאתר שלכם מהאייפון שלו והוא לא יצליח לראות כלום, נכון? בדיוק בגלל זה עליכם להקפיד שהאתר שלכם יהיה רספונסיבי ונגיש לכולם. אנחנו בחברת BGO מדיה מתמחים בבניית אתרי אינטרנט רספונסיביים על פי דרישות גוגל לחווית גלישה מהירה ואופטימלית ונשמח לעצב, לתכנן ולבנות עבורכם אתר מנצח.

אתרים שמתאימים לגלישה בנייד
כיום אחוז גבוה ביותר ממשתמשי האינטרנט עושים זאת דרך מכשיר הטלפון הנייד שלהם. ככה זה כשהאפשרויות שמציעים המכשירים הניידים הן מתקדמות ומתוחכמות עד כדי כך שהם ממש דחקו את המחשבים לפינה. זה אומר שכדי שאתר אינטרנט ישרוד עליו להיות מותאם באופן מושלם לגלישה בנייד. בניית אתר רספונסיבי לגלישה בנייד (או בכל מכשיר אחר) דורשת ידע מקצועי ועבודה מאומצת כדי ליצור אתר שחווית הגלישה בו תהיה טובה ואחידה מכל המכשירים.

למה חשוב להשקיע באתר רספונסיבי?
אתר רספונסיבי הוא לא "מותרות" או "פינוק". מדובר בצורך בסיסי של אתר אינטרנט ובלעדיו כל העבודה שלכם עלולה לרדת לטמיון. דמיינו מצב לפיו אתם מחפשים שירות מסוים ומגיעים לאתר של עסק שמספק את השירות. אלא שאתם גולשים מהנייד והאתר אינו רספונסיבי. מה יקרה? הטקסטים והתמונות עשויים להיות חתוכים ושבורים, הקישורים עלולים להיות שגויים ובקיצור - בלאגן אחד גדול. כנראה שתצאו מהאתר כמו שנכנסתם אליו והעסק יאבד לקוח פוטנציאלי. בדיוק בגלל זה חשוב והכרחי להשקיע באתר רספונסיבי.

איך בונים אתר רספונסיבי?
כדי לבנות אתר רספונסיבי צריך לדאוג קודם כל שהעיצוב יתאים לסוגי מסכים שונים. לאחר מכן יש להתאים את קוד האתר למסכים המשתנים ולוודא היטב את השתנות המסך ממכשיר למכשיר. כמו כן יש לבחון את הכפתורים ולבצע "הנעה לפעולה" שמתאימה במיוחד לניידים (או טאבלטים) שהיא שונה ממחשבים. לפני שמשיקים אתר חשוב לבחון כיצד הוא נראה בכל מסך ולבצע את ההתאמות הדרושות עד שיהיה מושלם. זהו תהליך ארוך ומורכב שבו יורדים לרזולוציות נמוכות ביותר.